Huurvoorwaarden

Lees deze aandachtspunten even door voordat u een reservering plaatst. Dit voorkomt onduidelijkheid.


Weekend
Wilt u een product voor 1 weekend reserveren, reserveer dan enkel zaterdag en zondag. Wij reserveren het product dan voor u van vrijdagmiddag tot maandagochtend, zonder dat u die 2 dagen extra betaald. De fiets kan op vrijdagmidag worden afgehaald tussen 16u en 17u en dient op maandagochtend te worden terug gebracht tussen 9u en 10u. 

Let op! Wij zijn op zaterdag en zondag gesloten. Het is op deze dagen dus niet mogelijk om een fiets te halen of te brengen. 

Transport
Als u een fiets wilt huren voor 1 dag, is dit enkel mogelijk met als startpunt onze winkel. U vertrekt dus per fiets vanuit onze winkel aan de Nijverheidsweg 11 in Hapert en keert per fiets weer terug bij onze winkel voor sluitingstijd van de winkel. 

Wilt u de fiets langer huren dan 1 dag dan gelden onderstaande voorwaarden m.b.t. transport van de fiets: 

1) Bezorging door Roll-on, buiten een straal van 10 km is enkel mogelijk vanaf een huurperiode van minimaal 5 dagen en op basis van beschikbaarheid van de chauffeur. 

2) Bij bezorging door Roll-on met een afstand van 50 km of meer (enkele rit) is de minimale huurperiode 7 dagen. 

3) Bezorgkosten zijn: € 1,- per km, gerekend vanaf Nijverheidsweg 11, 5527 AG Hapert. Met een minimum van € 25,- (enkele rit) 

4) Is de afstand vanaf onze winkel tot het bezorgadres minder dan 10 km en huurt u voor minmaal 1 week? Dan zijn de bezorg- en ophaalkosten gratis. 

5) Verzorgt u zelf het transport? Dan dient het gehuurde middel vervoert te worden in een dichte aanhanger. 

Bevestiging
Als u de reservering verstuurd heeft, ontvangt u van ons binnen 2 werkdagen een factuur. Zodra de factuur voldaan is, ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging. Als u deze e-mail ontvangen heeft, is de reservering pas definitief!

Op zeer korte termijn huren?
Mocht u binnen 2 dagen een product willen huren, neem dan telefonisch contact met ons op.