Groot assortiment verhuur: o.a. duofietsen

Wilt u een dagje op pad met iemand met een beperking? Huur een duofiets of rolstoelfiets en geniet samen van de buitenlucht!


Bij Roll-on kunt u niet langer alleen terecht voor onderhoud, reparatie, aanpassing en verkoop van mobiliteitshulpmiddelen voor mensen met een handicap of beperking. We hebben ook een uitgebreid assortiment producten voor de verhuur.

U kunt bij  Roll-on terecht voor de verhuur van o.a. :

 • Elektrische duofietsen
 • Elektrische rolstoelplateaufietsen
 • Elektrische rolstoelfietsen
 • Elektrische driewielfietsen
 • Elektrische tandems 
 • Elektrische ouder-kindtandems
 • Scootmobielen
 • Handbewogen rolstoelen
 • Accessoires zoals voetenbakjes, extra accu, heupgordel
   

Bereken hier direct wat het kost »

Mocht u specifieke wensen hebben of bijzondere aanpassingen nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op dan bespreken we de mogelijkheden graag met u. Stuur een e-mail naar info@roll-on.nl of bel ons op 0497-38 75 42. 

Huurperiode

U kunt al een fiets of een rolstoel huren voor 1 dag. Maar langere periodes zijn zeker ook mogelijk. Wilt u op vakantie voor één of enkele weken een fiets huren? Ook dat is mogelijk.

Twijfelt u of u een fiets zal aanschaffen of niet? Huur de fiets eerst en als de fiets bevalt, koopt u deze! Wanneer u de fiets bij Roll-on huurt en daarna een fiets bij ons koopt, hoeft u niet de gehele huur te betalen!

Scootmobielen zijn enkel te huur voor een periode van 3 maanden of langer.Borg

Per product vragen wij een borg van € 100,-. Dit bedrag dient u voorafgaande aan de huurperiode te betalen. Als het gehuurde product weer in goede staat aan ons overhandigd wordt, ontvangt u de borg weer terug. Reserveren

Wilt u graag een fiets,scootmobiel of rolstoel reserveren? Klik dan hiernaast op de button "reserveer direct". 

LET OP! Wilt u een product voor 1 weekend reserveren, reserveer dan enkel zaterdag en zondag. Wij reserveren het product dan voor u van vrijdagmiddag tot maandagochtend, zonder dat u die 2 dagen extra betaald. 

LET OP! Als u de reservering verstuurd heeft, ontvangt u van ons binnen 2 werkdagen een factuur. Zodra de factuur voldaan is, ontvangt u van ons een e-mail met de bevestiging. Als u deze e-mail ontvangen heeft, is de reservering pas definitief!

LET OP! Mocht u binnen 2 dagen een product willen huren, neem dan telefonisch contact met ons op. Roll-on duofiets verhuur brabant

Roll-on Mobilitycare Loonseweg 16-1 Hapert