Verhuur van rolstoelen en scootmobielen

Roll-on biedt de mogelijkheid om producten te huren voor korte of langere periodes

Naast verkoop, reparatie en onderhoud van mobiliteits- en revalidatiehulpmiddelen kunt u bij Roll-on ook mobiliteitsmiddelen voor kortere of langere periodes huren. Hieronder vindt u meer informatie over de middelen die te huur zijn.
Mocht u graag een product willen huren wat hieronder niet vernoemd wordt, neem dan contact op met ons om te vragen naar eventuele mogelijkheden.

N.B. (Driewiel) fietsen worden door ons niet verhuurd.

SCOOTMOBIEL HUREN
Het huren van een scootmobiel behoort tot de mogelijkheden. U kunt de volgende scootmobiel bij ons huren:

  • Booster Trophy 6

De minimale huurperiode van bovenstaande scootmobielen bedraagt 12 weken. Indien u een scootmobiel voor een kortere periode wilt huren, dient u hierover contact met ons op te nemen om te informeren wat de mogelijkheden hiervoor op dat moment zijn.

De huurprijs per dag bedraagt € 7,00.

Hiernaast wordt een borgsom gevraagd van € 250,00 welke u weer volledig terug krijgt wanneer u de scootmobiel in goede staat retour brengt.


ROLSTOEL HUREN
Ook het huren van een rolstoel behoort tot de mogelijkheden. Roll-on beschikt over verschillende types manuele rolstoelen welke u kunt huren.

De minimale huurperiode voor een manuele rolstoel bedraagt 1 week.

De huurprijs per dag bedraagt € 4,00

Hiernaast wordt een borgsom gevraagd van € 100,00 welke u weer volledig terug krijgt wanneer u de rolstoel in goede staat retour brengt.
 

Roll-on Mobilitycare Loonseweg 16-1 Hapert