Werkplaats

Roll-on beschikt over een ruim ingerichte werkplaats waar al uw wensen worden omgezet in maatwerk aanpassingen!

Roll-on is de specialist op het gebied van mobiliteitsmiddelen zoals: Driewielfiets, tandem ,duofiets, rolstoelfiets, scootmobiel, pendel en rolstoeltracker, Met jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudt, reparatie en probleemoplossing. Niet alleen voor de aanschaf van een mobiliteitsmiddel bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook in de jaren daarna houden we u mobiel. Wij onderscheiden ons door niet alleen verkoop te doen, maar ook voor reparatie en probleemoplossing zijn wij de specialist. In onze ruime werkplaats van bijna 300m² beschikken we over alle benodigde gereedschappen en voorzieningen om alles in eigen beheer te doen. Dit maakt dat we snel en zonder onnodige extra kosten te maken u van dienst kunnen zijn. Ook voeren we hier reparaties uit aan alle soorten revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen, ook voor problemen met speciale middelen zoals; pendel, rolstoeltracker, duofiets, classic etc. bent u bij ons aan het juiste adres.

AANPASSINGEN
Roll-on biedt u de mogelijkheid om uw persoonlijke behoeften en wensen tegen scherpe tarieven te realiseren. Roll-on beschikt over een ruim ingerichte werkplaats waar maatwerk-aanpassingen worden gedaan. Roll-on voert deze aanpassingen geheel in eigen beheer uit. Deze aanpassingen zullen altijd in overleg met  u gedaan worden zodat we er zeker van zijn dat uw product geheel naar uw wensen wordt aangepast.

ONDERHOUD EN REPARATIE
Roll-on biedt de mogelijkheid om uw, al dan niet bij Roll-on gekochte product, door ons te laten repareren en / of onderhouden. Voor meer informatie of een prijsopgave kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

RECONDITIONERING
Wij reconditioneren ook gebruikte middelen. Dat wil zeggen dat een product geheel gedemonteert wordt en vanaf het begin af aan weer opnieuw wordt opgebouwd met zo nodig nieuwe onderdelen. Op deze manier is een gebruikt product weer zo goed als nieuw en gaat het weer een hele tijd mee. Een voorbeeld van een product wat we met regelmaat voor klanten reconditioneren is de Pendel FD rolstoelscooter.

AFSPRAAK MAKEN
Onze website laat slechts een kleine selectie zien van ons gehele assortiment. U bent van harte welkom in onze ruime nieuwe showroom + werkplaats aan de Nijverheidsweg in Hapert om ons gehele assortiment te komen bekijken. Tevens bestaat de mogelijkheid om een product te testen / passen. We zullen u hierbij altijd naar behoefte uitleg geven over de voor u beschikbare mogelijkheden.
U kunt altijd langs komen tijdens onze openingstijden, maar als u verzekerd wilt zijn van voldoende tijd en aandacht van een van onze medewerkers, is het verstandig om een afspraak te maken. Op die manier zorgen we er uiteraard ook voor dat de producten waarin u geïnteresseerd bent voor u klaar staan, zodat u ze onder het genot van een kopje koffie kunt bekijken.