Zadelmeetsysteem ENJOY, ook voor driewielfiets

Voor iedere (driewiel) fietser is een passend zadel te vinden

Voor fietsplezier met een perfect passend zadel en het hoogste comfort bent u bij Roll-on aan het goede adres! Dankzij ons zadelmeetsysteem kunnen wij u een goed advies geven welk zadel het beste bij u past.

Een persoonlijke zadelmeting kost 10 minuten van uw tijd en is kosteloos en geheel vrijblijvend. 

 

Op maat gemaakt en afgestemd op uw gebruik

We kijken naar uw persoonlijke fietsgewoonten en zorgen ervoor, dat de breedtemaat past bij uw lichaamsbouw. We gebruiken hiervoor geavanceerde zadeladviessoftware, waarmee onder meer de afstand tussen uw zitbotjes wordt bepaald. 

Zadels zijn er in verschillende vormen, diktes, breedtes en materialen, afgestemd op uiteenlopende gebruikerseisen. Voor de dagelijkse korte ritten waarbij u relatief rechtop zit, is het Comfort zadel bijvoorbeeld bijzonder geschikt. En trekt u er geregeld als wielrenner op uit, dan geven de Racing modellen u de juiste ergonomisch-sportieve zithouding.De zadelmeting

Tijdens de zadelmeting vragen wij u om op een speciaal ontworpen "krukje" te gaan zitten. Hierop ligt een gelpad waarin wij de afdruk van uw zitbotjes kunnen zien. Belangrijk voor ons is om te weten wat de afstand tussen de zitbotjes is. 

Deze gegevens nemen we mee. Hierna zullen we  u nog een aantal vragen stellen over uw houding, fietsgedrag etc. Op basis van deze gegevens kunnen wij u een gedegen advies geven welk zadel het beste bij uw situatie past. 

Uiteraard hebben wij een groot assortiment zadels in onze showroom zodat u deze meteen kunt uitproberen. 

Klik hier voor de verschillende zadels.